Alleen als u een bedrijf bent, kunt u zich aanmelden als koper. Als particulier is het niet mogelijk om op trucks in de veiling te bieden. Hieronder leest u hoe het werkt:

 

Stap 1: maak gratis uw account aan

De eerste stap om te kunnen bieden op trucks die ter veiling worden aangeboden is het aanmaken van een account. Dit kost u niets en verplicht u tot niets. Heeft u hierbij hulp nodig? Neem contact op via e-mail!

 

Stap 2: bekijk het aanbod online of binnenkort op de kijklocatie indien aanwezig

123trucksales zorgt voor een duidelijke omschrijving en ondersteunend beeldmateriaal van het betreffende kavel. Een verkopende partij kan er binnenkort voor kiezen (dit hoeft dus niet) om de truck op de kijklocatie te plaatsen (Houtweg 4 te Culemborg). Is dat het geval, dan wordt dit - en de datum van de kijkdag - vermeld in de veilinginformatie. 

 

Stap 3: plaats uw bod

Wanneer u het kavel opent, kunt u zien wat het huidige bod is en wat de hoogte van een eventueel vervolgbod moet zijn. Uw bod staat vast voor een periode van ten minste 48 uur na afloop van de veiling. Gedurende die 48 uur gaat 123trucksales in overleg met de verkopende partij over uw bod.

 

Stap 4: koop uw voertuig

Zodra de veiling is afgelopen, wordt het hoogste bod met de verkopende partij overlegd. Vervolgens wordt er contact opgenomen met de hoogste bieder. Resulteert dit in een koopovereenkomst, dan ontvangt zowel de koper als de verkoper de overeenkomst per mail.

 

Stap 5: afspraak voor levering

Was uw bod het hoogste en is het door de verkoper akkoord bevonden? Gefeliciteerd! Dan heeft u een truck gekocht! 123trucksales maakt met een afspraak met u om het voertuig op te halen op ons terrein in Culemborg of u haalt hem direct op bij de verkopende partij. Deze staat in de factuur vermeld.

 

Stap 6: betaling. 

Voordat u het voertuig ophaalt en vrijwaart, bent u verplicht het volledige bedrag storten op de rekening van 123trucksales, Voor alle gegevens klik hier. De verkopende partij krijgt een mail wanneer er is betaald. 

 

 

Ontbinding van de koopovereenkomst De koopovereenkomst kan alleen ontbonden worden wanneer het voertuig niet aan de omschrijving voldoet. Controleert u bij levering het voertuig goed! Mocht het niet aan de omschrijving voldoen, dient u direct telefonisch contact op te nemen met 123trucksales (06 - 31 74 37 95). Vervolgens dient u het verzoek tot ontbinding schriftelijk of per mail in bij 123trucksales, voorzien van duidelijke argumenten. In geval van niet vermelde schade(s) dient uw verzoek te zijn voorzien van gedetailleerde schadefoto’s.