Wat is het verschil tussen 123trucksales en andere veilingwebsites voor trucks?

123trucksales gaat een stap verder! Voordat een truck geveild wordt, gaan wij bij de verkopende partij langs om foto’s te maken en een indruk te krijgen van het voertuig. Eventuele mankementen worden genoteerd en indien mogelijk gefotografeerd. De kopende partijen krijgen zodoende een helder beeld van het te veilen kavel en kunnen daardoor realistische (hogere) biedingen plaatsen.

Indien de auto is verkocht, Wordt alles voor u geregeld. U hoeft alleen de auto af te leveren op onze locatie. Zo kunt u doen waar u goed in bent - vervoeren. En 123trucksales regelt de verkoop. 

 

Hoe kan ik betalen?

Na het sluiten van de veiling ontvangt u, wanneer u de hoogste bieder bent en de kavel aan u is gegund, de factuur per e-mail. Details staan vermeld in de ontvangen e-mail.
Neemt u bij het afhalen uw factuur en legitimatie mee, ter bevestiging van de koop.

Kijkt u voor alle betaalgegevens op de bedrijfsgegevens pagina 

 

Wanneer en waar zijn er kijkdagen?

Binnenkort hoort u meer hierover:

Als er sprake is van een kijkochtend, dan wordt dit in de veilinginformatie vermeld. U krijgt hier ook een mail over. Het adres waar de trucks worden verzameld voor de kijkdag is: Houtweg 6 te Culemborg.

 

Hoe kan ik een bod uitbrengen op een kavel?

U kunt alleen als bedrijf een bod uitbrengen op de aanwezige kavels, nadat u zich heeft aangemeld via deze site. Volg hierbij de te nemen stappen voor het aanmelden. Zodra u als kopende partij bent goedgekeurd, kunt u bieden op de kavels.

Heeft u binnen 1 werkdag nog geen reactie ontvangen of is er spoed geboden omdat u wilt bieden op een kavel dat afloopt, stuurt u dan een mail aan [email protected] of bel 06 - 31 74 37 95

 

Hoe kan ik voertuigen inbrengen als verkoper (niet handelaar)?

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld voor het maken van een afspraak. 123trucksales komt bij u langs op locatie voor foto's en omschrijvingen. Zo krijgt u, als verkoper, het hoogste bod.

123trucksales is de enige in Nederland die daarin qua service een stap verder gaat.

 

Wat zijn de kosten bij het (aan)bieden op een kavel?

Het aanbieden is gratis.

Voor bieden kunt u dat zien onder Tarieven.

 

Hoe verloopt het afhalen van het gekochte kavel?

Zodra uw bod is geaccepteerd, ontvangt u de factuur op het door u opgegeven e-mailadres. Op deze factuur staan de afhaallocatie en afhaaldatum vermeld. Op de betreffende dag meldt u zich op het afhaaladres met de afgedrukte versie van uw factuur en neemt u uw legitimatie mee.

 

Kan ik zelf ook voertuigen plaatsen?

Jazeker. Binnenkort heeft elke dealer de mogelijkheid om eigen voertuigen te plaatsen. Als verkoper draagt u dan zelf zorg voor het maken van duidelijke foto's en het opstellen van de correcte veilinginformatie. Na goedkeuring van 123trucksales wordt uw voertuig dan geplaatst voor veiling.

 

Wat is de procedure als een voertuig niet verkocht wordt op een veiling?

In dat geval blijft de truck zichtbaar onder de afgesloten veilingen staan. Als mensen alsnog geïnteresseerd zijn kunnen ze contact opnemen met 123trucksales. 123trucksales neemt dan contact op met de eigenaar om te informeren of het kavel nog beschikbaar is.

 

Ik heb een veiling gewonnen maar ik krijg hem niet, hoe kan dat?

De veilingen werken op basis van gunning. De verkoper beslist na de veiling of hij akkoord gaat met het bedrag. Zo kan het voorkomen dat u de veiling niet toegewezeb krijgt.n

 

Hoe kan ik 123trucksales bereiken voor vragen of opmerkingen?

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u via het contactformulier een bericht achterlaten.
U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van 123trucksales bericht.